Congrestival Sociaal en Gezond 12 september, Metaal Kathedraal Utrecht

Sociaal maakt gezond en andersom. Medici en sociaal werkers weten dat, maar hoe vinden én versterken ze elkaar in hun dagelijkse werk? Inspireer en raak geïnspireerd tijdens het Congrestival Sociaal & Gezond 2018, een kruising tussen een inhoudelijk congres en een verbindend festival.

Na een succesvolle eerste editie in 2017 vindt op woensdag 12 september 2018 voor de tweede keer het Congrestival Sociaal & Gezond plaats. FNO is mede organisator. Je kunt een kijkje nemen bij een aantal FNO projecten en er is nog veel meer te doen. Kijk hier voor sprekers en schrijf je snel in!

Op het Congrestival word je door pioniers, starters en ervaren initiatiefnemers uit zorg en welzijn geïnspireerd en gestimuleerd om de verbinding tussen sociaal en gezond in je eigen werkomgeving te initiëren, te intensiveren en uit te breiden. Volg mini-colleges, dialoogtafels, buitenluchtsessies, workshops, speeddates of ervaar het Hemelrijck van de prachtige, culturele broedplaats Metaal Kathedraal.

Enthousiaste professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen krijgen de unieke gelegenheid om met elkaar aan de slag te gaan voor een betere verbinding tussen welzijn en de gezondheidszorg.

Werk jij aan preventie, publieke gezondheid als professional, onderzoeker, beleidsmaker of vrijwilliger? Mis dit dan niet! Je doet gegarandeerd gezonde contacten op. En wat ons betreft ga je geïnspireerd en opgeladen naar huis!