Nationale Zorgvernieuwingsdag

Heb je vernieuwende ideeën voor de zorg en ben je nog op zoek naar financiering? Kom dan 29 november 2016 naar de Nationale Zorgvernieuwingsdag. Dit is hét moment om in contact te komen met mogelijke financiers. En om handige tips te verzamelen over succesvol fondsenwerven en het verder ontwikkelen van jouw idee. Dit jaar is het thema: Zorg voor welzijn van oudere migranten.

Deelname is gratis. Dagvoorzitter Inge Diepman opent de Nationale Zorgvernieuwingsdag. Overheidsadviseur Sadik Harchaoui praat je bij over de uitdagingen in de zorg voor het welzijn van oudere migranten.

Workshops
Tijdens tal van workshops krijg je concrete antwoorden op brandende vragen. Hoe kom je op vernieuwende ideeën? Hoe vind je draagvlak voor dit idee? En hoe zorg je ervoor dat je  projectplan van hoge kwaliteit is en goed onderbouwd, zowel inhoudelijk als financieel?

Markt van Zorg & Welzijn
Op de Markt van Zorg & Welzijn kom je in contact met diverse fondsen en gemeentes waarbij je jouw idee onder de aandacht kunt brengen. Bij de stands over implementatie en crowdfunding doe je waardevolle kennis op over deze onderwerpen.

Bekendmaking winnaar
Aan het eind van de dag wordt duidelijk wie de winnaar is van de Nationale Zorgvernieuwingsprijs. Nadat de genomineerden bekend zijn gemaakt, pitchen zij om het publiek en de jury te overtuigen. De jury kiest twee finalisten, maar uiteindelijk bepaalt de stem van het publiek wie de winnaar wordt. De winnaar krijgt  € 75.000 om het idee uit te voeren.

Wees er op tijd bij
Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld je op tijd aan. Het programma duurt van circa 9.00 uur tot 16.30 uur en wordt afgesloten met een gezellige borrel. Locatie: DeFabrique in Utrecht.

Meer informatie: