Spraakmakers gezocht voor Congrestival Sociaal & Gezond 30 mei

Bent u dié pionier of spraakmaker die laat zien hoe sociaal werk en gezondheidszorg elkaar versterken? Bijvoorbeeeld om gezondheidsachterstanden te verminderen? Kan uw praktijkervaring anderen inspireren en uitdagen om echt werk te maken van zowel sociale als fysieke vitaliteit? Bent u benieuwd naar praktische tips of verrassende invalshoeken voor uw project of initiatief?

Dan mag uw bijdrage op het unieke Congrestival Sociaal & gezond op 30 mei a.s. niet ontbreken. Een co-creatief event met meer dan 150 spraakmakende starters, versnellers en verdiepers.

Wie komen er naar Sociaal & Gezond?

  • (eerstelijns) Professionals die werken aan preventie of publieke gezondheid
  • Sociaal professionals
  • Onderzoekers
  • Beleidsmakers
  • Vrijwilligers

 

Het Congrestival Sociaal & Gezond 2017 wordt gehouden in de Metaalkathedraal te Utrecht op dinsdag 30 mei. Het wordt georganiseerd door Movisie, NFACTORY, Sociaal Werk Nederland, Alles is gezondheid, FNO en de afdeling Sociale Geneeskunde van Amc/UvA.

 

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met Martin van de Lustgraaf (+31) 6 832 03 762. Bent u geïnteresseerd om als spraakmaker een bijdrage te leveren? Stuur dan uw motivatie naar of info@nfactory.nl