deA | Lokaal opgewekte duurzame energie uit Apeldoorn

Samen bereiken we meer

Onze energiecoöperatie wekt samen met medebewoners en bedrijven uit de gemeente Apeldoorn lokaal groene stroom op. Met de opbrengst kunnen we weer nieuwe groene projecten doen. Zo maken we zelf onze eigen omgeving groen en toekomstbestendig. En hebben ook de generaties na ons een leefbare wereld.

deA | Greenchoice

De lokale energie wordt geleverd via onze partner Greenchoice. Greenchoice biedt de coöperatie een jaarlijkse vergoeding namens jou om nog meer te kunnen doen op lokaal niveau. Door energie af te nemen via onze energiecoöperatie help je actief mee Apeldoorn te verduurzamen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Als wij niet veranderen, verandert het klimaat. Kies ook voor lokaal opgewekte duurzame energie, van oneindige bronnen uit Apeldoorn

Bij ons kies je je eigen energiebron

Wil je ook coöperatie-stroom? De prijs van alle bronnen is hetzelfde.

Lekker lokaal opladen

Je telefoon of tablet lokaal opladen, met stroom uit je gft-bak, je afvalwater of van de zon. Maar wel gewoon uit het stopcontact natuurlijk. Jouw stroom komt uit jouw buurt.

Geen winstoogmerk

Wij zijn een coöperatie en hebben geen winstoogmerk. Alle winst is een investering om nog meer positieve energie op te wekken. Gewoon in Apeldoorn. 

Prima tarief

Voor onze 100% Apeldoornse energie betaal je wat het kost en niet meer. In de praktijk blijken wij vaak zelfs goedkoper dan andere aanbieders.

Echte duurzame energie

Natuurlijk wekken we alleen maar schone energie op. Direct in je buurt. Dat scheelt transport én vervuiling. Beter toch?

Ik ben al klant van Greenchoice

en wil ook graag 100% lokale energie uit Apeldoorn!

Bedrijf, organisatie of een maatschappelijke instelling?

word ook zakelijke klant van deA!