Klein Geluk Show

De Klein Geluk Show in de Flint in Amersfoort was een groot succes en wat een goed nieuws had Ann Kusters, directeur van FNO, voor de bezoekers. Zij kondigde namelijk een vervolg van het programma Klein Geluk aan vanaf 2018! Ruim 1100 personen hebben genoten van fantastische optredens en verrassingen. Voordat de zaaldeuren opengingen werden de bezoekers vermaakt door fantastisch pianospel en zang van Bert Louisson en wat deed die fanfare daar nou in de gangen?

Iedereen werd hartelijk ontvangen door Tooske Ragas. Tijdens de show wisten Rob en Emiel de zalen te verbazen met hun illusies, hoe deden ze dat toch? Trijntje Oosterhuis trad op samen met een gitarist, wat een prachtige akoestische sessie was dat en wat een genot om daarbij te mogen zijn.

Ook het optreden van Brace viel goed in de smaak, het was duidelijk dat er aardig wat fans in de zalen zaten, 1 fan mocht zelfs op het podium komen! En wat te denken van het knallende optreden van Lucifers Slagwerk! De muziek was niet alleen geweldig om te horen, de drumslagen gaven ook een fantastisch gevoel.

Verder was het ontzettend leuk dat Klein Geluk nog een aantal wensen kon vervullen en zo nog wat extra geluk kon uitdelen. Robert ten Brink liet enkele mensen hard werken om een survival te winnen. Ook werden 3 zussen verrast met een heerlijk uitje met elkaar. Manuel kan voortaan door aanpassingen aan zijn rolstoel lekker genieten van het strand en Cheyenne kan met haar nieuwe Segway door de middelbare school crossen. Verder zijn nog een digibord, een verrijdbare tuin, een stabilo en een jaar lang bloemen uitgedeeld.

Na afloop kregen alle bezoekers twee klavertjes 4 mee naar huis: één om te houden en één om weg te geven aan iemand die je ook een beetje geluk gunt. Door het grote aantal bezoekers van de show ontstond een een flinke file aan busjes. Gelukkig kon men lekker in het zonnetje wachten. Al met al een hele geslaagde show die door de bezoekers met een dikke 8 is gewaardeerd!