Ouderenpanel

Praat mee! Hoe blijven ouderen actief en in beweging?
Meld u aan voor ons Live Panel

Vindt u ook dat alleenstaande ouderen langer en op een prettige manier thuis moeten kunnen blijven wonen en actief in het leven staan? En wilt u met ons meedenken hoe? Deel uw persoonlijke ervaringen en wensen en geef u nu op voor ons Live Panel!

Het subsidieprogramma Meer Veerkracht, Langer Thuis steunt projecten die alleenstaande ouderen helpen zo lang mogelijk op een zelfstandige, actieve en prettige manier thuis te wonen. Om de juiste projecten te subsidiëren, moeten deze projecten natuurlijk aansluiten bij de behoeften en vraag van ouderen. En daar hebben we uw hulp bij nodig! Wat vindt u belangrijk?

In het Live Panel van Meer Veerkracht, Langer Thuis…

  • denkt u actief mee over projecten om alleenstaande ouderen op een prettige manier langer thuis te laten wonen, terwijl ze actief meedoen in het leven en in beweging blijven.
  • heeft u invloed op welke projecten Meer Veerkracht, Langer Thuis ondersteunt.
  • denkt u mee over zaken die u belangrijk vindt op het gebied van actief zijn en in beweging blijven.

Met uw kennis en ervaring zorgen we er samen voor dat ouderen steeds langer gelukkig thuis kunnen wonen!

Hoeveel tijd kost het?
Gedurende het jaar vinden er enkele bijeenkomsten plaats. Deze zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle reiskosten worden vergoed, en we zorgen altijd voor een lekkere lunch, versnaperingen of een borrel. U kiest zelf aan welke bijeenkomst u mee wilt doen.

Aanmelden
Als u zich aanmeldt voor het Live Panel, sturen wij u een uitnodiging zodra er een bijeenkomst of groepsgesprek is.
Om u aan te melden voor ons Live Panel, klik hier. Er wordt dan een nieuwe pagina geladen waar u zich kunt aanmelden voor ons panel.