Bekende en nieuwe gezichten bij het team van FNO

Per 1 april zijn een aantal mensen veranderd van rol of plek bij FNO. Op onze site kunt u altijd de juiste functionaris en diens contactgegevens terug vinden (organisatie).

De wisselingen zetten we hieronder voor u op een rij.

Meer Veerkracht, Langer Thuis

Judith Meulenbrug heeft haar rol als kwartiermaker afgerond, Ineke Jonker neemt haar taken over in de rol van programmaleider. Per 1 mei komt Hanneke Marcelis ons team versterken als programmasecretaris voor dit programma.

Zorg én Perspectief

Bert Kuipers gaat na het afronden van de kwartiermakersfase verder als programmaleider voor dit programma. Hetty Hessels vertrekt met haar gezin naar het buitenland waardoor ze de rol van programmasecretaris niet meer kan vervullen. Per 1 mei volgt Wendy van Hal haar op.

Projectadviseur Klaas-Jan Gorter gaat na 7 jaar gewerkt te hebben voor FNO, een nieuwe uitdaging aan op het gebied van fondsenwerving en het ondersteunen van aanvragers.

Wij danken Judith, Hetty en Klaas-Jan voor hun inzet en de resultaten die we mede dankzij hen konden boeken in de afgelopen tijd. Zij bouwden mee aan het stevige fundament dat er inmiddels onder onze programma’s ligt.

Over onze nieuwe collega’s Hanneke en Wendy hoort u binnenkort meer.