Bart de Graaff Foundation doet mee met VOORbeeld verkiezing 2017

Jaarlijks geeft VOOR tien procent van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Dit jaar komt dit neer op 40.574 euro! Met de jaarlijkse VOORbeeld-verkiezing  zoeken zij de winnaar; een project wat inspireert. Wij zijn er van overtuigd dat het project ‘Een betere aansluiting van studie naar werk’ van onder andere onze partnerorganisatie de Bart de Graaff Foundation alles is waar ze naar zoeken:

Een VOORbeeld van maatschappelijke vernieuwing. Een VOORbeeld van lef. Een VOORbeeld van positief denken en van gewoon doen. Een VOORbeeld van iets extra’s betekenen. Een VOORbeeld van hoe je mensen, dichtbij óf aan de andere kant van de wereld, kunt helpen. 

Met het project maken ze -samen met Handicap & Studie en Emma at Work- jongeren met een beperking of chronische aandoening in een vroeg stadium bewust van hun toekomstperspectief. Het is volgens hen noodzakelijk om vroeg tijdens je studie na te denken over je toekomst. Ze bieden concrete begeleiding naar banen en ondernemerschap met als doel dat minder jongeren na hun studie thuis komen te zitten.

Als programma werken wij al enige tijd met de Bart de Graaff Foundation en zijn zeer enthousiast over hun manier van werken en de impact die het werk heeft op de jongeren. Daarom roepen we je op om te stemmen! Dit kan van 4 tot en met 24 april op de website  van Voor.