Call 4 ‘Verspreiding en Technologie’ voor alleenstaande ouderen

Van projectidee naar concrete projectaanvraag voor Meer Veerkracht, Langer Thuis

Heeft u hét projectidee dat alleenstaande ouderen met een beperking in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig en op een prettige manier thuis te wonen? Goed nieuws! De vierde call van het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis staat open tot 12 mei 15.00 uur!

De call is gericht op verspreidingsprojecten waarbij effectieve valpreventie- en beweeginterventies en succesvolle diensten en interventies voor sociale binding en activiteiten in Nederland breder beschikbaar worden. Daarnaast zoeken we in deze call naar projecten die gericht zijn op het bevorderen van het gebruik van technologische hulpmiddelen voor Meedoen en Bewegen. Meer informatie over de call vindt u hier. Indienen kan via deze pagina.

Aan de slag met uw projectidee
Om u op weg te helpen met uw projectidee, organiseren we diverse bijeenkomsten. De bijeenkomsten volgen elkaar op. U kunt alle drie de bijeenkomsten bijwonen, bijvoorbeeld als u een goed idee heeft dat u nog verder uit wilt werken. Is uw idee al uitgewerkt tot een projectplan, dan kunt u er ook voor kiezen de inspiratiebijeenkomst over te slaan. Let op, de bijeenkomsten helpen u de kwaliteit van uw projectaanvraag te verhogen. Deelname is niet verplicht en geeft geen garantie op een projectsubsidie. Onderstaand een overzicht van de diverse bijeenkomsten:

  • Bijeenkomst 1: De Inspiratiebijeenkomst
    Heeft u wel een goed idee, maar nog wat inspiratie nodig om dit verder uit werken tot een concrete projectaanvraag? Dan helpen wij u graag verder met ondersteuning en inspiratie! Hiervoor gaat u met elkaar, met ouderen en met ons aan de slag. U kunt zich vóór 23 maart opgeven via deze link. Er is keuze uit de volgende data: 22 maart in Rotterdam, 23 maart in Arnhem en 30 maart in Zwolle.
  • Bijeenkomst 2: De Pitch- en Projectplandag
    Is uw projectidee al wat verder uitgewerkt? Dan kunt u zich inschrijven voor de Pitch- en Projectplandag op woensdag 13 april. Op deze dag geeft u een korte pitch voor een panel, u ontvangt feedback op uw projectidee en gaat samen met andere deelnemers sleutelen aan uw projectplan. Dit alles om uw projectidee pakkend op papier te zetten en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorwaarden van Meer Veerkracht, Langer Thuis. U kunt zich vóór 6 april opgeven via deze link.
  • Bijeenkomst 3: Workshop Begroting
    Het is niet altijd even makkelijk om een goede begroting voor uw project op te stellen. De workshop Begroting helpt u om een begroting te maken die ook aansluit bij de subsidievoorwaarden van Fonds De workshop vindt plaats op 20 april bij ons in Amsterdam. U kunt zich vóór 14 april opgeven via deze link.

Call 3 nog open tot 10 maart
Heeft u een vernieuwende aanpak of interventie op het gebied van meedoen en bewegen? Dan kunt u uw project het beste indienen in call 3. Dit kan nog tot 10 maart, vóór 15.00 uur. Klik hier voor de calltekst.