Deventer in beweging tijdens de UP ontbijtshow

Vrijdag 9 november was het zover. Met de UP! Ontbijtshow in de Deventer Schouwburg, werd er echt iets in beweging gezet. Na ontvangst met een lekker ontbijtje kon er genoten worden van een energieke show die liet zien hoe je letterlijk en figuurlijk in beweging kunt blijven. Ook als je niet meer zo jong en vitaal bent als vroeger! “We kunnen nog veel meer dan we zelf denken” aldus Olga Commandeur die het publiek liet zien hoe eenvoudig fit blijven kan zijn.

Daarna kon je meteen aan de slag. Op de informatiemarkt was er een keur aan initiatieven in en om Deventer die ouderen helpen in beweging en contact te blijven. Voor ieder wat wils, van gamen tot colleges, chatten, wandelen of zelfs korfbal. Nog even nagenieten? Proef de gezellige sfeer van deze dag met de aftermovie.

Actie en Verbinding

Up! organiseerde deze ochtend samen met Meer Veerkracht, Langer Thuis. Op deze vernieuwende manier maakten ouderen rechtstreeks kennis met verschillende initiatieven uit het programma. Projectleiders van Meer Veerkracht, Langer Thuis én initiatiefnemers uit Deventer waren aanwezig om ouderen te informeren, maar ook om elkaar te leren kennen. “Als je niet aan de weg timmert, gebeurt er weinig.” Ouderen, vrijwilligers, professionals, iedereen ging met veel inspiratie en energie weer huiswaarts.