Doe mee aan onderzoek naar het leven van kinderen en jongeren met chronische aandoening

Het is belangrijk dat alle kinderen en jongeren mee kunnen doen. Op school, met sport of door werk. Het Verwey-Jonker Instituut doet op verzoek van FNO onderzoek naar hoe het gaat met kinderen en jongeren in Nederland. We kijken naar kinderen en jongeren die een chronische ziekte of aandoening hebben en hun gezonde leeftijdsgenoten. We willen van iedereen horen hoe zij meedoen in het leven en onderzoeken wat er nodig is om de kansen van kinderen en jongeren met chronische aandoeningen te vergroten.

Doe mee

  • Val je in de leeftijdsgroep van 10 tot en met 25 jaar en wil je helpen met ons onderzoek naar hoe het leven van kinderen en jongeren er uitziet? Klik hier om de vragenlijst voor kinderen en jongeren in te vullen.
  • Ben je een ouder/verzorger van een kind in de leeftijd van 3 tot en met 9 jaar en wilt u meedoen met ons onderzoek naar hoe het leven van kinderen er uitziet? Klik hier om de vragenlijst voor ouders in te vullen.

De vragenlijst kan ingevuld worden tot 3 juli 2018.

Wil je meer informatie over het onderzoek, nu of in de toekomst, dan kun je bellen of mailen met projectleider Lineke van Hal: Lvanhal@verwey-jonker.nl of 06-34738621. Zie ook onze website voor meer informatie.