De Doortrapper; nieuw beeldverhaal van Meer Veerkracht, Langer Thuis

‘Mijn grootste droom is op de fiets mijn dochter bezoeken’

Opnieuw brengen we één van de projecten van Meer Veerkracht, Langer Thuis in beeld. Hiermee laten we zien hoe waardevol het is om alleenstaande ouderen in beweging te brengen en ze te helpen sociale contacten te ontplooien. In de vorige verhalen zagen we al hoe belangrijk en leuk bewegen is. In dit beeldverhaal zoomen we in op mobiliteit, waarin je kan zien op welke wijze Carolien haar vrijheid en sociale contacten terugwon door de driewielfiets te verkennen.

Bekijk hier het verhaal van Carolien (67).
Carolien fietste stad en land af voor haar werk, maar ook om familie en vrienden te bezoeken. Op haar 55e was dit door gezondheidsproblemen niet meer mogelijk en kwam ze alleen thuis te zitten. Bekijk in haar beeldverhaal hoe Carolien toch de fiets weer opstapte en haar mobiliteit weer terug heeft gekregen.

Het beeldverhaal van Carolien is de vierde in een reeks die de impact van onze projecten toont aan de hand van de verhalen van deelnemers. Bekijk hier ook de eerder verschenen verhalen van Jan, Jannie en Salvatore nog een keer terug.