Een Jongerenambassadeur in úw organisatie!

De PA-academie en FNO geloven in de stem van jongeren! Al drie keer organiseerden wij samen de leergang ‘Jongerenbelang in Beweging’, maar dat is voor ons pas het begin. Met veel trots hebben wij het innovatieve project Jongerenambassadeurs opgestart, een pilot in het kader van de maatschappelijke diensttijd. In dit project krijgen jongeren tussen de 15 en 21 jaar de kans voor een paar uur per week mee te denken in een maatschappelijke organisatie, bedrijf of overheid. Wij trainen de jongeren, matchen ze aan uw organisatie en begeleiden hen gedurende hun ambassadeurschap.

Jongeren zitten boordevol bijzondere ideeën en verfrissende inzichten. Jongerenambassadeurs tussen de 15 en 21 jaar denken vanuit hun creativiteit en enthousiasme mee over vraagstukken bij maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven. Denk aan vragen als: hoe bereiken we jongeren beter? Hoe maken we ons beleid nog inclusiever en toekomstbestendig? Hoe ben ik een aantrekkelijke werkgever voor jongeren? De jongeren krijgen een training tot jongerenambassadeur voor zij aan de slag gaan bij uw organisatie én krijgen het hele traject een vaste jongerencoach. Gooit u ook uw deuren open voor een jongerenambassadeur? Kijk voor meer info of verken de mogelijkheden op www.jongerenambassadeurs.com of mail naar jasmijn@jongerenambassadeurs.com.

Kom op donderdag 8 november tussen 17.00 en 18.00 uur naar de PA-academie voor een vrijblijvende kennismaking! Meld u aan via dit aanmeldformulier.