FNO nieuwe stijl

Vanaf vandaag heeft FNO een vernieuwde uitstraling! Een nieuw logo met dynamische vormen en kleuren laat zien waar we als FNO voor staan: anders kijken en zorgen voor kansen, voor mensen met een kwetsbare gezondheid.

Vorm en kleur geven

Uitgangspunt voor het ontwerp van de nieuwe huisstijl is het idee dat je een gegeven situatie op ontelbaar veel manieren vorm en kleur kunt geven. De nieuwe vormen en perspectieven die ontstaan zijn steeds weer een verrassing. Onze nieuwe huisstijl komt u op verschillende plekken tegen: op onze website, op Twitter en LinkedIn, maar ook de post die u van FNO ontvangt heeft een nieuw fris jasje gekregen.

FNO_logo

Zorg voor kansen

Perspectief creëren en mensen met een kwetsbare gezondheid ondersteunen om hun leven vorm en kleur te geven, dat is wat ons betreft ‘zorg voor kansen’. Met vier programma’s zetten we ons hier de komende jaren voor in. We zijn blij met de prachtige projecten die we toegekend hebben, en kijken ernaar uit om binnenkort de eerste resultaten en leerervaringen te delen.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Of wilt u graag het nieuwe logo van FNO gebruiken bij de communicatie over uw project? Neem dan contact met ons op via 085 040 32 60 of info@fondsnutsohra.nl of download hier het nieuwe logo.