FNO verhuist

Vanaf 1 januari 2016 is het energieke 100 Watt gebouw de nieuwe thuisbasis van FNO. Dit onlangs compleet vernieuwde kantoorgebouw – vlakbij station Amsterdam Amstel – is een plek voor inspiratie, innovatie en samenwerking. Wij nemen onze intrek op de zevende verdieping. Hier zullen we straks regelmatig projectleidersbijeenkomsten en workshops organiseren.

Duurzaamheid

Het bijzondere van dit gebouw is dat duurzaamheid en circulair denken belangrijke uitgangspunten zijn. (Bouw-)materialen worden hergebruikt en ook licht en energie worden alleen gebruikt als dat nodig is. Hiermee verdiende het pand een A-label op energievlak.

Betrokken organisaties

100 Watt geeft ruimte aan verschillende maatschappelijk betrokken bedrijven en organisaties. Te midden van deze dynamiek bouwen wij verder aan onze missie: kansen vergroten voor mensen met een kwetsbare gezondheid.

Vanaf 1 januari 2016 is ons nieuwe adres:

100 Watt gebouw, 7e verdieping
James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam
085 – 0403260

Bereikbaarheid en contact

Vanwege de verhuizing zijn wij tussen 28 december 2015 en 4 januari 2016 minder goed telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@fondsnutsohra.nl.