Klein Geluk financiert 29 nieuwe projecten

Vorige week zijn alle toekenningsbrieven van Call 6 voor organisaties op de post gegaan. Met de bijdrage van Klein Geluk gaan 29 prachtig projecten gerealiseerd worden, zoals een hammam voor kinderen met meervoudige beperkingen, een Magisch Interactief Schilderij (MIS) voor ouderen met psychische stoornissen en Soundfulness klankontspanning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Ook bij Call 2 voor individuen zijn inmiddels de eerste toekenningen gedaan. Vervoer naar vrijwilligerswerk, geld voor schildersartikelen en een nieuwe basgitaar zijn enkele voorbeelden van aanvragen die Klein Geluk gehonoreerd heeft. Call 2 voor individuen staat nog open tot 10 november 2016 14.00 uur, dus kent u ook nog iemand die wel wat klein geluk kan gebruiken? Doe dan een aanvraag!

Call 7, voorlopig de laatste subsidieronde van Klein Geluk voor organisaties, staat nog open tot 10 augustus 2016 om 15.00 uur. Deze Call is voor relatief korte projecten, die op 1 februari 2017 afgerond moeten zijn.

Klik hier om uw aanvraag te doen!

Meer weten?
Heeft uw organisatie een goed idee voor een project? Of wilt u weten aan welke criteria uw aanvraag moet voldoen? Lees dan de Calltekst of neem contact met ons op: caroline_hop@fondsnutsohra.nl.