Klein Geluk stoomt verder!

Vanaf één augustus 2015 kunnen individuen een maand lang een aanvraag voor financiële ondersteuning ten behoeve van hun talentontwikkeling indienen bij FNO. Het thema dat bij deze oproep centraal staat is ‘Talent ontwikkeling’.

Iedereen beschikt over persoonlijke talenten. Als je die kan laten groeien, draagt dat bij aan je gevoel voor autonomie. En dat bepaalt voor een belangrijk deel je kwaliteit van leven.

Binnen het programma Klein Geluk willen wij subsidie verlenen aan individuen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg, om hen de mogelijkheid te bieden hun talent(en) te ontwikkelen. Het kan bijvoorbeeld gaan om muziek maken (Stichting Ei-werk) of beeldende kunst (Special Arts). Niet alleen lessen of begeleiding, maar ook de aanschaf van materialen (bijvoorbeeld om mee te vissen of te fotograferen) komen voor subsidie in aanmerking. We hebben dit keer de mogelijkheid om 20 individuen een subsidie toe te kennen van elk € 500,-.

Bent u een maatschappelijk werkende of een BIG geregistreerde zorgprofessional, kent u iemand die past binnen de doelgroep van het programma Klein Geluk en een financiële bijdrage kan gebruiken om zijn talent te ontwikkelen? Bekijk dan snel onze Calltekst!