Meer Veerkracht, Langer Thuis, The Movies!

Wil je weten waar je rekening mee moet houden als je een vernieuwend sociaal project wilt opzetten of een beweegprogramma wilt gaan verzorgen voor alleenstaande ouderen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er bij Meer Veerkracht, Langer Thuis gebeurt? Kijk mee met onze projecten!

Bij Meer Veerkracht, Langer Thuis komen de projecten voor alleenstaande ouderen steeds meer op stoom. De waardevolle ervaringen van de ouderen én van de projectleiders die daarbij opgedaan worden, delen we graag met iedereen. Daarom hebben we twee mooie projecten in beeld gebracht.

In de regio Den Haag werken op vijf verschillende locaties alleenstaande ouderen uit de buurt aan meer balans en spierkracht. “Ik denk dat als we deze cursus blijven volgen, we zo lang mogelijk in de running blijven. En dat willen we allemaal!” volgens deelneemster mevrouw Ringelberg. In Zwiggelte hebben dorpsbewoners het initiatief genomen om met succes een sociaal restaurant op te zetten. “Allerlei mensen heb je van gezicht wel eens gezien, maar ik vind het heel leuk dat je ze nu leert kennen”.

De films zijn wat ons betreft een aanrader voor iedereen die zich wil inzetten om het voor alle ouderen mogelijk te maken op een prettige manier langer zelfstandig thuis te blijven. Klik hier om naar de films te gaan.