Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen in januari bij Meer Veerkracht, Langer Thuis

Van 14 januari 2016 tot 10 maart 15.00 uur 2016 staat de derde call voor Meer Veerkracht, Langer Thuis open. U kunt dan weer projectaanvragen indienen gericht op alleenstaande, thuiswonende 65-plussers met één of meerdere beperkingen die niet dementerend zijn. In deze ronde kunt u aanvragen indienen waarbij u, samen met ouderen, aan de slag gaat met een vernieuwende aanpak en/of interventie gericht op Meedoen of Bewegen. De projecten mogen maximaal 1,5 jaar duren.

Het toverwoord is ‘samenwerking’. Wij vinden het erg belangrijk dat ouderen vanaf de opzet van een project betrokken zijn en dat organisaties en burgers samen aan de slag gaan. Wij helpen u daarbij graag op weg. Daarom organiseren we ook dit keer vanaf januari ‘inspiratiebijeenkomsten’ voor potentiële aanvragers. Tijdens deze bijeenkomsten gaat u met elkaar en met ouderen inspiratie opdoen om uw projectidee uit te werken en na te gaan of het geschikt is voor een projectaanvraag.

Voor meer informatie over de derde call en de ‘inspiratiebijeenkomsten’ kunt u onze website in de gaten houden en ons volgen op twitter.