Tweede editie Congrestival op 12 September 2018

Na een succesvolle eerste editie in 2017 vindt op woensdag 12 september 2018 voor de tweede keer het Congrestival Sociaal & Gezond plaats bij de Metaal Kathedraal Utrecht.
Het Congrestival is een kruising tussen een inhoudelijk congres en een vrolijk en verbindend festival. Voor spraakmakende initiatieven en praktijken uit de gezondheidszorg en het sociaal werk. Je vindt er geen eenzijdige presentaties. Wel korte inspirerende sessies, dialoogtafels, speeddates, workshops en mini-colleges van bezielende wetenschappers, experts of bezoekers. Zij zetten deze dag de toon! Het programma is gevarieerd met ruimte voor kunst en cultuur en volop gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.

Jij bent de hoofdgast

Van elkaar kunnen we namelijk het meeste leren, kennis delen, elkaar versterken en inzicht bieden en krijgen. Iedere deelnemer is daarom hoofdgast op het Congrestival. Je vindt er sociaal en medisch professionals, beleidsmakers van gemeenten, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en maatschappelijke ondernemers.

Early bird tickets zijn nu te koop. Voor meer informatie en kaartjes, klik hier.