Vernieuwend idee uitwerken tot concrete projectaanvraag? Meer Veerkracht, Langer Thuis gaat met u aan de slag!

Heeft u een idee voor een vernieuwend project voor alleenstaande ouderen? Binnen het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis organiseert FNO verschillende bijeenkomsten om mensen met een vernieuwend projectidee voor alleenstaande ouderen verder op weg te helpen. Want de derde call staat open van 15 januari tot 10 maart 2016. Het thema is deze keer vernieuwing (klik hier voor de Calltekst).

Bijeenkomst 1: de inspiratiebijeenkomst
Heeft u wel een goed idee, maar nog wat inspiratie nodig om dit verder uit te werken tot een concrete projectaanvraag? Dan helpen wij u graag verder met ondersteuning en inspiratie! Hiervoor gaat u met elkaar, met ouderen en met ons aan de slag. U kunt zich vóór 13 januari 2016 opgeven via deze link . Er is keuze uit volgende data: 18 januari 2016 in Eindhoven, 19 januari 2016 in Utrecht en 26 januari 2016 in Zwolle. Neemt u vooral ook  een oudere mee die betrokken is bij uw idee.

Bijeenkomst 2: de Pitch- en Projectplandag
Is uw projectidee al wat verder uitgewerkt? Dan kunt u zich inschrijven voor de Pitch- en Projectplandag op dinsdag 9 februari 2016. Op deze dag geeft u een korte pitch voor een panel, u ontvangt feedback op uw projectidee en gaat samen met andere deelnemers sleutelen aan uw projectplan. Dit alles om uw projectidee pakkend op papier te zetten en zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorwaarden van Meer Veerkracht, Langer Thuis. U kunt zich vóór 29 januari 2016 opgeven via deze link.

Bijeenkomst 3: workshop Begroting
Het is niet altijd even makkelijk om een goede begroting voor uw project op te stellen. De workshop Begroting helpt u om een begroting te maken die ook aansluit bij de subsidievoorwaarden van FNO. Meldt u zich voor 10 februari 2016 via deze link aan voor de workshop. De workshop vindt op woensdag 17 februari 2016 plaats.

Bijeenkomsten sluiten op elkaar aan
De bijeenkomsten van FNO volgen elkaar op. U kunt alle drie de bijeenkomsten bijwonen, bijvoorbeeld als  u een goed idee heeft dat u nog verder uit wilt werken. Is uw idee al uitgewerkt tot een projectplan, dan kunt u er ook voor kiezen de inspiratiebijeenkomst over te slaan. Let op, de bijeenkomsten helpen u de kwaliteit van uw projectaanvraag te verhogen. Deelname is niet verplicht en geeft geen garantie op een projectsubsidie.