contactclowns

Contactclowns Nijevelt

Over dit project

Stichting De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. De Waalboog heeft meerdere locaties in Nijmegen, waaronder woonzorgcentrum Nijevelt.

Deze locatie organiseert gedurende de projectperiode clownsbezoeken. De doelgroep betreft cliënten met dementie, voor wie intensieve zorg noodzakelijk is. Contact maken is voor deze doelgroep niet altijd meer vanzelfsprekend of eenvoudig. Persoonlijk contact en interactie is echter wel van groot belang voor het ervaren geluk en gevoel van welbevinden. Tijdens de clownsbezoeken wordt dit contact mogelijk en wordt samen plezier gemaakt. De bewoners beleven geluksmomenten, die van grote meerwaarde zijn.

Doel van het project

Het doel van het project is om met clownsbezoeken persoonlijk contact en interactie met bewoners mogelijk te maken. Er wordt hen een leuke middag geboden met ruimte voor plezier en ontspanning. Dit verbetert het welbevinden en de kwaliteit van leven van deze doelgroep. Dit project levert een positieve bijdrage aan het ervaren geluk van bewoners.

Looptijd

1 januari 2019 - 31 december 2019

Projectlocatie

heyendaalseweg 117 nijmegen

1
heyendaalseweg 117 nijmegen

Contact

Volg ons