foto fun2go

Fun2Go-fiets voor de cliënten van Elzenpas 1

Over dit project

Elver is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en familie en voor verwijzers en medisch specialisten. Elver stelt zich ten doel dat cliënten een zinvolle dagbesteding hebben. Hierbij wordt rekening gehouden met hun wensen, mogelijkheden en interesses.

De cliënten van Elzenpas 1 gaan overdag naar het werk (dagbesteding) op het Elverterrein. Het werk van deze cliënten bestaat onder andere uit het uitvoeren van klusjes. De meeste cliënten voeren deze werkzaamheden uit met een kruiwagen of kar. Vanwege het ouder worden en/of door lichamelijke beperkingen is het soms echter prettiger om te fietsen.

De aanschaf van een Fun2Go fiets zorgt ervoor dat de cliënten hun zinvolle dagbesteding kunnen blijven houden. Op deze manier nemen ze deel aan de samenleving en dat geeft een positief gevoel. Ook de dertig cliënten van de buurgroepen maken gebruik van de fiets.

Doel van het project

Elzenpas 1 van zorginstelling Elver in Nieuw-Wehl heeft een Fun2Go-fiets aangeschaft. De kwaliteit van leven en het welbevinden van de cliënten is hierdoor enorm vergroot.

Looptijd

1 januari 2019 - 1 juli 2019

Projectlocatie

Nieuw Wehlseweg 14 in Nieuw-Wehl

1
Nieuw Wehlseweg 14 in Nieuw-Wehl

Contact

Volg ons