_DKR1705

Muziekinstrumenten voor uitleenprogramma

Doel van het project

Stichting My Breath My Music heeft een muziekinstrumenten uitleenprogramma genaamd “iedereen muziek”. Kinderen en jongeren met een zeer ernstige beperking kunnen een instrument in bruikleen krijgen. Er is op dit ogenblik voor sommige instrumenten een wachtlijst. Met het project “stop de wachtlijst” willen wij in een keer de wachtlijst wegwerken.

 

Over dit project

Het doel van de stichting My Breath My Music is om mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid te bieden tot het maken van muziek, onder andere door middel van zelf ontwikkelde elektronische instrumenten.

Kinderen en jongvolwassenen uit de doelgroep kunnen een elektronisch instrument in bruikleen krijgen. Dit gebeurt laagdrempelig en in heel Nederland. De stichting leent instrumenten uit die niet bij de reguliere muziekhandel verkrijgbaar zijn. Er zijn ongeveer 80 instrumenten uitgeleend. Voor sommige van deze instrumenten is er momenteel een wachtlijst. Met subsidie van Klein Geluk wil de Stichting My Breath My Music deze wachtlijst wegwerken en een klein aantal instrumenten op voorraad hebben. Aangezien de verwachting is dat de wachtlijst toe zal nemen wil de stichting hierop inspelen. Het gevolg hiervan is dat de kinderen, waarvan het merendeel een beperkte levensverwachting heeft, minder lang hoeven te wachten.

Looptijd

1 januari 2019 - 1 juli 2019

Projectlocatie

Stichting My Breath My Music Ringdijk 84 3054KV Rotterdam

1
Stichting My Breath My Music Ringdijk 84 3054KV Rotterdam

Contact

Organisatie

Stichting My Breath My Music

Projectleider

Ruud van der Wel

Volg ons