deA | Apeldoorn

Als je een Microsoft 365-abonnement hebt of een product zonder abonnement zoals office voor thuisgebruik en bedrijven 2019, 2016 of 2013, kun je deze versies in de meeste gevallen niet samen op dezelfde computer uitvoeren. Ondersteuning voor 2013-versies van Microsoft 365 Apps for enterprise is geëindigd op 28 februari 2017.

E-mailaccount toevoegen aan (Basic Business gebruikers)

Email | Energiecoaches en Energieconciërges

Voor Microsoft Kiosk gebruikers (energiecoaches en energieconciërges). Microsoft Outlook of andere email clients worden niet ondersteunt, je kunt je mail dus niet toevoegen aan je email client. Je kunt via de webportal van Microsoft je email bereiken, of de de mobiele Apps downloaden in de Google Play of App Store.