Vrijwilligersdag Meer Veerkracht, Langer Thuis

 

Na een geslaagde dag op 25 september delen wij hier de beschikbare presentaties van de diverse workshops met u. Voor een impressie van de dag kunt u ons beeldverslag bekijken.

Sessie 1: Vrijwilligers en professionals collega’s of concurrentenOnderzoekagenda informele zorg en ondersteuning
Sessie 2: Aller ogen zijn gericht op kwatta: ouderen delen hun verhalen
Sessie 3: De mantelzorger in balans
Sessie 4: BeterOud: wat vinden ouderen zelf belangrijk bij wonen, zorg en welzijn?
Sessie 8: Zet een beweeggroep op in de wijk
Sessie 9: Grenzen stellen als vrijwilliger
Sessie 10: Fondsenwerving


Over Meer Veerkracht, Langer Thuis
Meer Veerkracht, Langer Thuis is één van de vier programma’s van FNO en wil een beweging op gang brengen die alleenstaande, thuiswonende ouderen met een beperking, in staat stelt zo lang mogelijk zelfstandig en op een prettige manier thuis te wonen. Dit doen we door in te zetten op de thema’s bewegen en meedoen, omdat dit belangrijke leefgebieden zijn die ook op langere termijn bijdragen aan zelfstandigheid. We stimuleren vernieuwing en helpen succesvolle aanpakken verder te verspreiden. Dit doen we onder andere door het ondersteunen van 126 initiatieven verspreidt over Nederland. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.

Over FNO
FNO is een vermogensfonds dat zich inzet voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Wij willen de kansen vergroten van mensen met een beperking of chronische aandoening om volwaardig aan de maatschappij mee te kunnen doen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.